Wat is het heerlijk om mijn atelier in de ambachtstraat te kunnen hebben. Ik zit daar al sinds 2010. Het is als het ware mijn tweede huis.

In mijn atelier leef ik me dan ook helemaal uit met mijn penselen en olieverf op doek.

 

Daarnaast heb ik sinds 2005 ongeveer al heel veel activiteiten ontplooid om te exposeren en mijn werk aan een groter publiek te tonen. Wat een leuke en inspirerende ontmoetingen zijn daar toch uit ontstaan.

Wat vele buitenstaanders niet weten is dat al deze activiteiten en werkplek ook de nodige investeringen vergen. Ik heb verschillende gokjes moeten wagen en het deed soms een flinke aanslag op mijn budget.

Maar ik heb wel door de groeiende bekendheid opdrachten gehad en er zijn spontaan schilderijen verkocht, door mensen die er door geraakt waren. In mijn schilderijen stop ik ook mijn gevoel in al haar facetten. En er is nog zoveel wat ik wil verkennen en nog schilderen dat ik voorlopig nog niet kaar ben.

Echter ik zal mij ook moeten houden aan de 30 uur per week die ik besteed aan mijn werk in de sociale sector. Maatschappelijk ben ik actief en betrokken bij de medemens die zich bepaald niet bruizend voelt. Het is soms pittig werk.

Het schilderen is een heerlijke manier om dan even alle zwaarte van de problematiek op het werk los te laten.

Hoe erg zou het zijn als ik niet kon blijven schilderen in mijn atelier. Zolang ik kan doe ik het met liefde.

De afgelopen twee jaar heb ik nog twee andere manieren gevonden om mijn kunst op de markt te brengen en dat is via twee webshops met artikelen afgeleid van mijn kunst.

De markt is groot er zijn vele kunstenaars en mensen die zich bezig houden met diverse vormen van kunst. Er zijn ook vele smaken, zo is er voor ieder wat wils, toch is de concurentie groot. En ik wil op een eerlijke manier niet alleen van schilderen genieten, maar er toch ook wat mee verdienen. Want.. mijn atelier wil ik niet kwijt. En ik wil nog verder ontwikkelen in wat ik maak.

Dus lieve lezer neem eens een kijkje op die andere plekken waar mijn kunst te vinden is. Misschien is een schilderij te prijzig of niet haalbaar in de woning. er is nog zo veel ander leuks mogelijk. Help mij onze wereld mijn kleur te laten toevoegen en koop een ander artikel om je huis op te fleuren en je te laten inspireren.

Lees mijn Blogspot eens http://camphuijsenart.blogspot.nl/?view=magazine daar staat nu mijn laatste nieuws op over mijn twee webshops Kunst op een andere manier voor de liefhebber.
 

Reageer op dit bericht