Galerie

Het leven als periode van onderweg zijn, ontwikkeling en groei. In de loop van het leven doe je als mens veel ervaringen op, veel van die ervaringen deel je met anderen. In deze collectie schilder ik over diverse aspecten van het leven, die ingrijpend zijn. Thema's als leven en dood hoop en liefde en verlies spelen een grote rol in deze werken.

uit 2006 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Vrijmaking

Vrijmaking

2018

De andere zijde van "Als een Feniks uit de as" De wereld beleefd als een zijnde onvoorspelbare omgeving, zie een kind dat volwassen werd. Ontwikkelend tot daar de uitbraak uit de veilige bubbel moest komen. De uitdaging tegemoet op eigen kracht, vernieuwd en vol levenslust en kracht.

Als een feniks

Als een feniks

2017

Kamerscherm Als een Feniks uit de as. Kijk haar staan, in haar eigen creatie, aan het begin van een vernieuwd leven.

Delftsblauw meisje

Delftsblauw meisje

2017

Inspiratie na een bezoek aan Delft.

Een schakel in de tijd

Een schakel in de tijd

2017

Terug blikkend denk ik: zo klein nog, beschermd, bemind en op weg geholpen, Toen dat heden was wisten wij nog niet wat voor moois er in het verschiet zou liggen. In mijn dromen dacht ik hoe zou het zijn als.. Nu vang ik een glimp op van de toekomst, met vertrouwen, verworven kracht en innig verbonden verder op weg, met nog te realiseren dromen.

Verlangen

Verlangen

2015

"Verlangen"
Mixed media en Olieverf op canvas Er is veel om op terug te blikken maar verlangend kijkt zij uit naar wat haar nog te wachten staat. En hier en nu, is dat een feest en wacht zij tot hij er is.
   

Onderweg

Onderweg

2014

Onderweg, tijd om alle indrukken te verwerken en het gevoel van verwachting van wat nog komen gaat te laten doorstromen. De onbekende wereld indromend.

Post Lucide

Post Lucide

2014

In een droom had ik de opdracht mee te doen aan een collectief project. Maar ik draaide me om en dacht eigenlijk zou ik liever.... Met mijn waakbewustzijn ben ik de uitdaging aangegaan en schilderde wat ik eigenlijk liever.........

Vlucht

Vlucht

2011

Vlucht naar vrijheid Een spontaan ontstaan schilderij, wat diepere betekenis kreeg toen een dierbaar familielid in het ziekenhuis van zijn kamer verdween, toen hij lijdend aan een CVA en zoekend naar iets vertrouwds rond ging dwalen in het grote complex. En 15 uur zoek was

Een moment in de tijd

Een moment in de tijd

2012

Expressie gegeven aan gevoel en gedachten naar aanleiding van het verlies van een kind. Gabriël genaamd.

Advent

Advent

2006

Handen omvatten het licht. In de adventstijd ervaar ik de mogelijkheid om naar binnen te keren, stilte en warmte ervaren. Een kostbaar goed.

Mijn oud Amsterdam

Mijn oud Amsterdam

2016

Zicht op Amsterdamse grachten