Galerie

De in dit album geplaatste werken zijn op verzoek gemaakt. Door vooraf een praten over het formaat en bijbehorende prijs, is het goed mogelijk tot een afspraak te komen. Waarmee vooraf bepaald wordt op welk formaat ik werken kan. Enkele van de portretten waren voor een project of wedstrijd, Misschien een idee voor jezelf of een kennis, om een portret te laten schilderen. Bepaal zelf het formaat voor een prijs indicatie. (H + Br) x 5 ( ecl BTW 9% )

uit 2006 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Portret man voor zijn bureau

Portret man voor zijn bureau

2024

Persoon in zijn werkkamer.

Portret van een jongen - dec 2021

Portret van een jongen - dec 2021

2021

Portret in opdracht geschilderd. Derde van drie broers.

Portret jonge man - oct 2021

Portret jonge man - oct 2021

2021

Portret in opdracht geschilderd. Als de tweede van drie broers.

Portret jonge man - aug 2021

Portret jonge man - aug 2021

2021

In opdracht gemaakt

Man en Paard

Man en Paard

2020

Met heel veel plezier geschilderd in opdracht van iemand die het met liefde schonk. Het was door een ongelukkig voorval noodzakelijk om nog een tweede poging te doen. Wat bij naderzien een spannende uitdaging was. (november 2021)

Verjaardagsgeschenk A

Verjaardagsgeschenk A

2019

In opdracht geschilderd, ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van vader. Geschonken door zijn kinderen en kleinkinderen.

Twee kleinzoons

Twee kleinzoons

2019

Tegen de achtergrond van Burgh Haamstede, heb ik twee jongens in opdracht van hun vader geportretteerd. Het was een gezamelijk cadeau in de familie voor de opa van de kinderen. Het verzoek was de kinderen te schilderen tegen een mooie hollandse lucht in een landschap waar ze vaak komen.

Een frisse blik

Een frisse blik

2015

Een portret opdracht voor haar oma. Ze zei: ze heeft zo veel leuke gezichtsiutdrukkingen. Kun je die niet vaag om haar heen weergeven?! Ik zocht een frisse jeugdige contrasterende kleur bij haar frisse roze huidje en fleurige lichte kleding. Zo ontstond dit schilderij, opa en oma tevreden. Wil je ook een portret laten schilderen, neem dan contact op met mij.

Uitzeilend

Uitzeilend

2015

Nadat het kleinnood overhandigd was mocht ik het op mijn site plaatsen. Ik had haar nog nooit gezien, hem wel. Op een dag zag ik mijn schilderijtje ergens in levende lijve Daar hebben we toen veel plezier om gehad, een tijdlang betastte ik via mijn penseel haar gezichtslijnen en stralende ogen. Gewoon van een gezellige kieke vanop een boot. En opeens is ze daar dan echt. Wat zég je dan als kunstenaar? "Hé zie ik daar nu opeens mijn schilderijtje rondlopen?"

Kinder portret

Kinder portret

2015

Een portret in opdracht gemaakt. Het verzoek was voor de oma van een kleinkind (neefje) van de opdrachtgeefster, ter gelegenheid van oma's pensioen. Het jongetje houdt van de kleur blauw en autotjes rijden.

Moeder van een zoon Beb V.

Moeder van een zoon Beb V.

2013

  In opdracht geschilderd,   De zoon  wilde graag, dat ze tegen de achtergrond van het ouderlijk huis, werd geschilderd. Met om haar hals, ter herinnering, het medaillon dat de kinderen zich zo goed van haar herinneren.

Wereldkinderen

Wereldkinderen

2012

Twee jonge mensen die reizen over de hele wereld uit verafgelegen delen van de wereld, elkaar ontmoet ergens daar buiten en werden een paar. Een opdracht, geschilderd voor haar ouders in Rusland door zijn Nederlandse moeder.

Innig verbonden

Innig verbonden

2012

Een opdracht, van de kinderen van het koppel.

Hé dat is ook leuk!

Hé dat is ook leuk!

2012

HKH Koningin Beaxtrix. "Mijn beeld van Beatrix." Ik heb Beatrix willen schilderen als een vrouw die de kracht heeft om ondanks alle spanningen en verantwoordelijkheden in haar positie als moeder en koningin toch positief haar plek in te nemen. Een warme vrouw met liefde voor de medemens en in contact met de natuur. Iemand met aandacht, bereid zich te laten verwonderen. 

Inclusief lijst


nos.nl/koningshuis/beeld-van-beatrix/page/117/

Willem Alexander in Antarctica

Willem Alexander in Antarctica

2013

Willem Alexander in Antarctica. Samen met het portret "gezicht op Antarctica" van prinses Maxima in de ochtend zon van dit koude werelddeel is is het een compleet geheel. Met het derde schilderij van Antarctica een uniek drieluik. Inclusief lijst deel van drieluik reis naar Antartica Gezicht op Antarctica  

Gezicht op Antarctica - Pr. Maxima

Gezicht op Antarctica - Pr. Maxima

2009

Portret van prinses Maxima, met in gedachten haar bezoek aan dit koude deel van de wereld, zocht ik naar iets waarin ik me kon verbinden in deze opdracht. Schilderij als bijdrage aan een wedstrijd. Inclusief lijst deel van drieluik reis naar Antartica  

Zoon van een moeder

Zoon van een moeder

2011

Een opdracht

Portret

Portret

2010

Portret van G. een moeder Ter herinnering voor de familie.

Een van de 117

Een van de 117

2006

Een relatief snel, alla prima gemaakt portret. Het doekje is, als één van de vele andere zelfportretten, opgenomen in Kunstproject van ..?.... Om leden van de RGU een gezicht te geven.