De in dit album geplaatste werken zijn op verzoek gemaakt. Door vooraf een praten over het formaat en bijbehorende prijs, is het goed mogelijk tot een afspraak te komen. Waarmee vooraf bepaald wordt op welk formaat ik werken kan. Enkele van de portretten waren voor een project of wedstrijd,

uit 2006 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Een frisse blik

Een frisse blik

2015

Een portret opdracht voor haar oma. Ze zei: ze heeft zo veel leuke gezichtsiutdrukkingen. Kun je die niet vaag om haar heen weergeven?! Ik zocht een frisse jeugdige contrasterende kleur bij haar frisse roze huidje en fleurige lichte kleding. Zo ontstond dit schilderij, opa en oma tevreden. Wil je ook een portret laten schilderen, neem dan contact op met mij.

Kinder portret

Kinder portret

2015

Een portret in opdracht gemaakt. Het verzoek was voor de oma van een kleinkind (neefje) van de opdrachtgeefster, ter gelegenheid van oma's pensioen. Het jongetje houdt van de kleur blauw en autotjes rijden.

Moeder van een zoon Beb V.

Moeder van een zoon Beb V.

2013

  In opdracht geschilderd,   De zoon  wilde graag, dat ze tegen de achtergrond van het ouderlijk huis, werd geschilderd. Met om haar hals, ter herinnering, het medaillon dat de kinderen zich zo goed van haar herinneren.

Wereldkinderen

Wereldkinderen

2012

Twee jonge mensen die reizen over de hele wereld uit verafgelegen delen van de wereld, elkaar ontmoet ergens daar buiten en werden een paar. Een opdracht, geschilderd voor haar ouders in Rusland door zijn Nederlandse moeder.

Innig verbonden

Innig verbonden

2012

Een opdracht, van de kinderen van het koppel.

Hé dat is ook leuk!

Hé dat is ook leuk!

2012

HKH Koningin Beaxtrix. "Mijn beeld van Beatrix." Ik heb Beatrix willen schilderen als een vrouw die de kracht heeft om ondanks alle spanningen en verantwoordelijkheden in haar positie als moeder en koningin toch positief haar plek in te nemen. Een warme vrouw met liefde voor de medemens en in contact met de natuur. Iemand met aandacht, bereid zich te laten verwonderen. 
nos.nl/koningshuis/beeld-van-beatrix/page/117/

Willem Alexander in Antarctica

Willem Alexander in Antarctica

2013

Willem Alexander in Antarctica. Samen met het portret "gezicht op Antarctica" van prinses Maxima in de ochtend zon van dit koude werelddeel is is het een compleet geheel. Met het derde schilderij van Antarctica een uniek drieluik. Gezicht op Antarctica  

Gezicht op Antarctica - Pr. Maxima

Gezicht op Antarctica - Pr. Maxima

2009

Portret van prinses Maxima, met in gedachten haar bezoek aan dit koude deel van de wereld, zocht ik naar iets waarin ik me kon verbinden in deze opdracht. Schilderij als bijdrage aan een wedstrijd.  

Zoon van een moeder

Zoon van een moeder

2011

Een opdracht

Portret

Portret

2010

Portret van G. een moeder Ter herinnering voor de familie.

Een van de 117

Een van de 117

2006

Een relatief snel, alla prima gemaakt portret. Het doekje is, als één van de vele andere zelfportretten, opgenomen in Kunstproject van ..?.... Om leden van de RGU een gezicht te geven.