Het is fijn om opeens zo weer een dagje cadeau te hebben. Het geeft me even tijd om weer even aandacht te besteden aan mijn online winkeltjes, waar ik producten etaleer na te hebben gespeeld met mijn schilderijen en een aantal foto's.

a: https://www.designbyhumans.com/shop/CamphuijsenArt/new/

b: https://www.redbubble.com/people/CamphuijsenArt

Beetje bij beetje word ik handiger in het werken met fotoshop en kan ik meer nieuwe dingen bedenken voor het plaatsen van schilderijen op shirts, jurkjes, bekers, een zelf klokken en nog veel meer.

Nemen jullie beslist eens een kijkje in de twee andere platforms van "Camphuijsen Art". Er staat al heel veel op. De producten worden op bestelling vevaardigd door de bedrijven die, mij als kunstenaar, het platform bieden mijn kunst ook in andere vorm dan schilderijen te etaleren.

Ze bestaan dus pas nadat jij als koper een order hebt geplaatst, de kosten gaan naar de producenten en ik krijg wat royalties voor het ontwerp. Maar als kunstenaar is het leuk om liefhebbers de mogelijkheid te geven iets van mijn werk in huis te halen. En ik kan met een beetje speelsheid elementen uit schilderijen verwerken in een ontwerp. En als het loopt, dan kan ik er een bijverdienste aan hebben. Voor een kunstenaar toch ook weer prettig.

Dus wil je een cadeautje voor iemand uitzoeken, kijk dan eens in mijn winkeltjes.

De platforms zelf hebben ook aanbiedingen, en ondersteunen regelmatig goede doelen, of milieu vriendelijke projecten.

 

Reageer op dit bericht