Expositie in Hilton Garden Inn Brussel, België

Expositie in Brussel

georganiseerd door Bubble project artmovement

Het is werkelijk Art on the move. Mijn schilderij "ver-dwalen" bracht ik eerst naar Rotterdam om daar in het Marriotthotel aan een expositie mee te laten doen.

Maar later kreeg het de kans mee tet verhuizen naar het Charles de gaulle Hilton in Parijs, nadat het daar de expositie aangevuld had, en het tijd was om hem weer terug te krijgen, werd me gevraagd, mogen we het ook mee nemen naar Brussel? Het zou de expositie zo mooi aanvullen. Nou, zo gezegd zo gedaan, art on the move.. Zolang we maar niet verdwalen.

Ik besloot mijn collectie designs bij redbubble wat aan te vullen met het ontwerp dat ik maakte, en wat afgeleid was van dit schilderij. Bij designbyhumans waren er al twee versies aanwezig, maar bij redbubble die nóg meer producten heeft miste hij nog. Ga maar eens kijken wat je er van vind. Ik wordt er zelf helemaal enthousiast van als ik al die variaties zie. Neem bijvoorbeeld een design op een warm shirt

lightweight-raglan-sweatshirt bij redbubble

of het shirt bij design by humans

Het geeft een indruk, maar er is nog veel meer te zien wanneer je even doorbladert op één van beide pagina's.

Ondertussen is het bij mij nog geen vakantie en het stil staan bij dit berg landschap geeft me het gevoel dat het ver- dwalen in het schilderen en ontwerpen me het gevoel van vrijheid ook een beetje teruggeeft. Ik hoop dat mijn ontwerpen en schilderijen nog wat verder dwalen over deze aarbol. :-)

Reageer op dit bericht