Mei 2020

Deze tijd met alle maatregelen die dienen ter bescherming tegen het verder verspreiden van de Corona, zorgen er ook voor dat ik geen exposities kan organiseren of aan deelnemen.

Nu heeft Anne de Vries van Bubbleprojects een leuk initiatief genomen door een vlog te maken over zijn bezoeken aan de atelies van diverse kunstenaars. En deze keer kwam hij in de Bilt. Uiteraard alles met in achtneming van de 1,5meter afstand.

https://youtu.be/CL6DKGXh6Q0

 

In onderstaand filmpje laat ik de kijkers toe in mijn atelier in de Ambachtstraat. En ik vertel er over mijn activiteiten daar. Schilderen is mijn manier om in beeld te brengen wat mijn raakt of ontroert. Maar kunst is pas extra waardevol als het ook voor anderen van betekenis kan zijn.

Wil je meer weten over wie ik ben en hoe ik werk, een atelier bezoek geeft een korte impressie via het filmpje.. Maar neem gerust contact op met mij wanneer je belangstelling hebt voor een werk van mij.

https://youtu.be/6rDAVpsbv2M

 

Maar kijk beslist ook eens naar mijn online design webshops waar ik mijn schilderijen en foto's verwerkt heb in diverse ontwerpen voor een groot scala aan producten. Deze zijn te bestellen via deze twee platforms Van de prijs voor de producten krijg ik dan als ontwerper de royalties.

Volg deze link naar een introductie tot mijn online webshops

Waar o.a. een ontwerp als deze besteld kan worden:

Ontwerp afstand 1,5m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht