Hallo allemaal,

 

Zo juist heb ik mijn Kalender, zie kalender pagina, even aangepast. Van wege de corona maatregelen heb ik begrepen, hangen twee van mijn schilderijen nog in Budapest. Ik heb de gegevens in mijn lkalender geschreven.

De danseressen uit Centraal Azië  en  de fluitspeler uit Mongolië, die mijn zoon ontmoette op één van zijn reizen.

En sinds een week is mijn schilderij "Ver dwalen" te vinden in Oostenrijk. Een mooie plaats voor mijn schilderij dat het gevoel van ruimte en het ver kunnen dwalen samenvat ik een landschap waar je via je ogen in gedachten in kunt verdwalen.

Het is voor mij nog een hele klus om bij te houden waar mijn werk is.  Denk ik met een glimlach. Want het liefste heb ik dat mijn werk gezien wordt door liefhebbers. En ik hoop dat het kan stimuleren dat mensen mijn werk aankopen. Want schilderijen die ik maak hebben allemaal een verhaal of een emotie. Ik schilder het zodanig, dat ik denk dat mensen zich er in kunnen herkennen, of kunnen meegenieten van het beeld zoals ik laat zien dat ik me geïnspireerd voelde door het werk.

Geef mijn site graag door in je kennissenkring en laat mensen zich aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Waarbij ik reacties zeer op prijs stel. Ik kijk regelmatig of mijn site bezocht is, ik kan ongeveer zien waar de bezoekers van daan komen, de statistieken geven een globaal beeld. Ik vraag me dan altijd nieuwsgierig af, wie zou dat zijn geweest? Hoe komt diegene op mijn pagina? En wat zou iemand dan denken, bladerend door mijn afbeeldingen. Dus, heb je antwoord op één van deze vragen of een andere reactie, laat het me weten alsjeblieft, ik werk in mijn ééntje in mijn atelier en wil communiceren via mijn werk. Dus, "feel free" Feedback is welkom.

Ik ga nu weer naar mijn atelier, om te kijken of het er niet te warm is om te schilderen.