Momenteel ben ik aan het werk aan een schilderij in opdracht. Het duurt wel even voor deze klaar is. En een ander doek opmaat is in bestelling, kan ik direct een derde doekje meenemen voor de derde opdracht. Voorlopig dus even geen gereed werk op mijn site.
Eind van de maand haal in mijn schilderijen weg uit het Binnenbos in Zeist. Dus die expositie is nog een paar weken lang te bezichtigen.
Ondertussen verdiep ik me in oude meesters en doe er inspiratie aan op. Het begon met werken van Camphuysen’s uit de gouden eeuw. Zo leuk om te ontdekken, dat het schilders bloed al lang  door de aderen van voorvaderen stroomt. Al een week heb ik het boek over Vermeer, dat ik ut Delft mee nam eens goed en zorgvuldig gelezen. Ik houd wel van zijn manier van schilderen. Ik ga me daar nog een tijdje beter mee bezig houden. Resultaten zijn dan pas volgend jaar te zien op mijn site.
Dan nog loopt er een project waarvoor de financiering nog rond moet komen, maar hoop ik me aan een gaaf waagstuk te wijden. Een muurschildering in mijn eigen woonplaats. Een voor studie heb ik al enige weken onder handen op mijn ezel. Ook dat is nog niet af. Omdat het veel werk is.
Ik hoop over een tijdje weer wat  te kunnen laten zien. Voorlopig blijft het in dat opzicht nog even stil dus.