Nou, dat was een leuk gebeuren. Ik heb een aantal schilderijen naar de woonplek van mijn moeder gebracht. De andere bewoners en de medewerkers hebben laten weten en merken dat ze er heel blij mee zijn. En Peter de technische man, was ook heel bereid de rode vari op zijn logische uitkijkpost op te hangen. Boven het hoofd. 

Een aantal van mijn schilderijen staan tussen exposities en mogelijke verkoop in mijn atelier opgeslagen. Maar sommigen zijn wat te groot om naar allerlij exposities te verhuizen. Moet dan altijd vervoer regelen. En opgeslagen staan is ook minder leuk. En mijn moeder woont bij Plaza Major beschermd en heel dichtbij. Twee minuutjes lopen van mij vandaan. En aan de muren daar hing niet veel bijzonders. Printjes van het één of ander enzo. Dus met wat overleg hebben we het deze week geregeld. En een mini expositie ingericht. Zo is er een expositieplek en ze zijn voor de bewoners wat leuks om hun leefruimte op te fleuren. 

En ook het bezoek kan het werk bekijken. Zo.. meerdere vliegen in één klap dus.

En toen we bezig waren en ik later in de middag ging kijken hoe Peter het opgehangen had.. gaf het mij ook een blij gevel om zo verschillendde oplossingen in één actie geregeld te hebben. Voorllopig hangen ze daar prima. En iederéén is te vreden en de bewoners leefden er helemaal van op. En ik ging even mooi op de foto met mijn 94 jaar oude moeder. wie ik ook graag zo veel mogelijk zie genieten in haar woonomgeving. Waar ze steeds meer het begrip verliest van alle eerst bekende dingen. Maar dit vond ze mooi.

Enlish version read here: