Nou, webshop is weer gewoon open hoor. Ik kan weer naar buiten en indien nodig naar de postagentschap.


De muurschildering kan weer mijn aandacht krijgen. Het is als ik een tijdje bezig ben best koud. Maar tot het zo ver is heb ik toch steeds wel weer een paar uurtjes kunnen werken. Terwijl ik weer aan de slag ben gegaan, komen er zoals steeds weer, mensen langs die bij me stoppen, die mij aanspreken enzovoort. Ik hoor aldoor maar hoe blij men is, met de verandering van deze muur.

Ook had ik een leuk gesprekje met een man die zei de kunstacademie gedaan te hebben en we konden leuk spreken over het maken van werk. Over de uitdagingen in perspectief wanneer je groot werkt enzovoort. Gezellig.


En zojuist heb ik het puttertje opgehaald, dat hing in de kunstgang van het gemeentehhuis Ik was de eerste die hem ophaalde blijkbaar. Vandaag was de laatste dag van de expositie. Nu eerst een kopje koffie en dan kan ik weer verder schilderen aan de muur.

Overigens, ik heb de muur op google maps gezet, dus jullie kunnen de locatie opzoeken, mocht je hem willen bezoeken. KLik op de link om naar de kaart te gaan.

Muurschildering Eurusweg op de kaart